Τι προσφέρουμε;

Ασφάλεια για ιδιώτες

Περισσότερο από μισό αιώνα στην Ελλάδα, προσφέρουμε προγράμματα υγείας, προστασίας, δημιουργίας και αξιοποίησης κεφαλαίου που προσαρμόζονται στα μέτρα σας και στα μέτρα της οικογένειάς σας. Με τη MetLife είστε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς!

Υγεία

Με τα Προγράμματα Υγείας απολαμβάνετε νοσοκομειακή περίθαλψη προσαρμοσμένη στις οικονομικές σας δυνατότητες, σε νοσοκομείο της επιλογής σας, μέσα από το δίκτυο Advanced Benefit Club της ΜеtLife.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προστασία

Με τα Προγράμματα Προστασίας προστατεύετε την οικογένειά σας από τα απρόβλεπτα γυρίσματα της ζωή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημιουργία Κεφαλαίου

Κάντε τα μελλοντικά σας όνειρα πραγματικότητα. Τοποθετήσετε τώρα το ποσό που ταιριάζει στη δική σας οικονομική δυνατότητα στα προγράμματά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αξιοποίηση Κεφαλαίου

Με τα Προγράμματα Αξιοποίησης Συσσωρευμένου Κεφαλαίου έχετε τη δυνατότητα τοποθέτησης των χρημάτων σας σε διαφορετικές κατηγορίες επένδυσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ασφάλεια για επιχειρήσεις

Εμπιστεύεστε τη MetLife, τη Νο 1 εταιρεία στις ομαδικές ασφαλίσεις, πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, για προγράμματα που προσαρμόζονται συνεχώς στα δικά σας μέτρα.

Προστασία

Οι Παροχές Προστασίας έχουν στόχο να καλύψουν τις ανάγκες του ασφαλισμένου και της οικογένειας του σε περιπτώσεις απώλειας ζωής ή ανικανότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υγεία

Οι Παροχές Υγείας έχουν στόχο να καλύψουν τις ανάγκες του ασφαλισμένου και της οικογένειας του για νοσοκομειακή και εξω-νοσοκομειακή περίθαλψη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύνταξη

Πολλοί εργαζόμενοι ανησυχούν για το μέλλον τους. Τα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης της MetLife, επιτρέπουν στους εργαζομένους σας να σχεδιάσουν το μέλλον τους, όπως ακριβώς το θέλουν, έχοντας εξασφαλίσει το αναγκαίο συνταξιοδοτικό εισόδημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ευέλικτες παροχές

Οι ευέλικτες, πρόσθετες παροχές αποτελούν παροχές, που συμπληρώνουν και ενισχύουν το Ομαδικό Πρόγραμμα των εργαζομένων σας, καλύπτοντας ασφαλιστικές ανάγκες πρώτης προτεραιότητας, σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάλτε την πρόληψη στη ζωή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε ερώτησή σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ